مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره مدت زمان قرارداد اجاره ملک

با سلام
آیا میتوان برای عقد قرارداد اجاره یک واحد آپارتمان به جای قرارداد یکساله
مدت زمان 9 ماه یا کمتر درنظر گرفت؟
مثلا اینکه من آپارتمان خودم رو تا آذر ماه سال آینده اجاره دادم اما از عید تا آذر سال بعد بخام جایی رهن کنم تا مستاجرم پاشه
برای تلاقی پول پیش باید چکار کرد؟
مستاجر هم نمیشه زودتر از موعد بلند کرد درسته؟.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدت قرارداد اجاره توافقی است میتواند یک ساعت یا صد سال باشد و قبل از خاتمه موعد نیز می‌توان بنابر توافق و یا شرط ذیل قرارداد ، به اجاره خاتمه داد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل قابل بررسی می‌باشد