مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

عرض ادب و احترام.بنده چند سال پیش مورد زورگیری واقع شدم موتور سیکلت و مبالغ نقد همراهم ربوده شد و از جهت جمجمه، دست، پا و سایر اعضا به واسطه سلاح سرد آسیب شدید دیدم. طی حکم صادره 70 درصد از دیه کامل مشمول حالم شد که دادگاه رای به تقسیط و پرداخت 15 درصد از دیه کامل در ابتدا صادر کرد.1.ممکن است با درخواست تجدید نظر، متهم مکلف به پرداخت مبلغ بیشتری در ابتدا شود؟
2. آیا متهم پس از پرداخت 15 درصد اولیه میتواند از زندان خارج شود؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید معترض شوید امکان تغییر حکم وجود خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا دادگاه تجدید نظر حکم بدوی را تشدید نمی کند ولی شما تجدیدنظر خواهی کنید را انجم دهید .
بعد از پرداخت پیش پرداخت و اولین قسط اگر به جهت دیگری در زندان نباشد آزاد می شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید تجدیدنظر خواهی بنمایید و اگر متهم درخواست اعسار داده و قبول شده ازاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما حتما نسبت به رای دادگاه بدوی تجدیدنظر خواهی نمایید و ممکن است مبلغ پیش پرداخت ، بیشتر بشود