مشاوره حقوقی رایگان - پیام از کلانتری

سلام. من با شوهرم مشکل دارم و من و بچه هامو از خونه بیرون کرده و قفل در رو عوض کرده. چند روز پیش با کلیدساز رفتم خونه وسایل شخصیمو آوردم .. حالا یه پیام برام اومده با یه خط موبایل که (در خصوص پرونده ی خود به کلانتری فلان مراجعه کنید. تماس نگیرید و پیام ارسال نکنید. فقط مراجعه حضوری.)
اون خط موبایل هم به شدت شبیه خط همسرم هست. یعنی فقط عدد آخرش بجای 5 ، 8 هست.
امکان داره که از طرف همسرم باشه و قلابی باشه؟ که منو بکشونه اونجا.
هیچ ابلاغیه ای هم برام تو ثنا نیومده.
تا اونجایی که میدونم کلانتری هم مسیج نمیده به کسی.

پاسخ ها :

پیام از کلانتری