مشاوره حقوقی رایگان - حق فرجام خواهی و اعاده دادرسی برای شاکی

سلام اگر در مسایل کیفری شکایت شاکی رد شود حق فرجام خواهی یا اعاده دادرسی برای شاکی محفوظ است؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سپاس در مورد اتهام کلاهبرداری به طرفیت متهم دادسرا بدلیل فقدان ادله کافی منع تعقیب صادر کرد که بعنوان شاکی اعتراض کردم و قاضی دادگاه کیفری2 اعتراضم رد کرد و قرار منع تعقیب را تایید کرد .
جهت فرجام خواهی به دیوان عالی کشور مراجعه کردم گفتند فقط متهم میتونه جهت اعتراض یه محکومیتش بیاد دیوان و اعاده دادرسی بده شما چون شاکی هساید به رییس دادگستری درخواستت بده
راهنمایی بفرمایید لطفا

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از صدور قرار منع تعقیب شاکی می ت اند برای یکبار دیگر تا یکسال دوباره شکایت کند.
البته توصیه میکنم در عنوان شکایت دقت بیشتری بفرمایید. هر عملی کلاهبرداری نیست. کلاهبرداری شرایط خاص دارد. که مردم نمی دانند و کلاهبرداری اعلام میکنند که نتیجه منع تعقیب می شود.
حضورا با یک وکیل مشورت کنید