مشاوره حقوقی رایگان - سند خوردن خانه بنام فرزند توسط مادر

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان و وکلای محترم مادر بنده خانه ای را بنام من زدن اما با شرط در پشت سند که برایتان مینویسم وبعد سوالاتی دارم
این سند از نوع اصلی به شماره فلان و سری و سال 98 صادر میشود متن شرط :
مصالح از تاریخ امضا سند به مدت 40 سال کامل شمسی حق فسخ این سند را بدون حضور متصالح وبدون پرداخت مال الصلح شخصا و بالمباشره وبدون توارث این حق دارا می باشند و پس از فوت ایشان سند قطعی خواهد بود که موارد مذکور مورد قبول طرفین قرار گرفت توضیحات سند ادامه متن شرط : همچنین منافع مورد صلح مادام الحیات مختص به مصالح و بعد از فوت مصالح مالکیت منافع تابع مالکیت عین و مختص متصالح خواهد بود
سوال 1 : من اطلاعی از متن شرط نداشتم وبعد از صدور سند متوجه شدم آیا میتوانم از دفترخانه شکایت کنم
سوال 2 : میدانم تا قبل از فوت مادرم من نه حق اجاره خانه نه فروش ندارم وحتی مادرم میتواند مرا از خانه بیرون کند اما آیا بعداز فوت ایشان با توجه به آن 40 سال که قید شده حق فروش یا اجاره دارم
سوال 3 : آیا وراث میتوانند ادعای ارث وسهم بعد از فوت مادرم کنن و من میتوانم ادعا کنم خانه بنام من است و اختیار همه چیزش با من است یا نه
باسپاس از شما

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- خیر 2- بله. حتی بلافاصله بعد از فوت مصالح 3- بله