مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر
چند مستاجر بودیم که جدا جدا هر کدام در سال 95به بنگاه املاکی مراجعه کردیم و هرکدام بین 20میلیون تا40میلیون به بنگاه دار به عنوان رهن دادیم (به وسیله دستگاه پوز در همان بنگاه)
املاکی بدون اطلاع ما پول را بر میداشته و تبدیل میکرده (یعنی به جای رهن کامل اجاره به صاحب خانه ها میداده)
بعد از یک سال در سال 96 شریک و شخص دوم بنگاه به خارج کشور متواری شده است
ولی شخصی که جواز کسب املاک به نام اوست و مسئولیت بنگاه املاک حق امضا و مهر برجسته به عهده اوست حاضر هست
به نظر شما عزیزان میتواند از مسئولیت شانه خالی کند و قانوناً بگوید پول ها به حساب فرد متواری رفته و من هیچکاره هستم
مگر مسئولیت بر عهده فردی که جواز کسب به نام او میباشد نیست؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید