مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح از طرف همسر

سلام
امروز طی دعوایی با همسرم، مرا مورد ضرب و شتم قرار داد. به غیر از زخمهایی که روی دستها و صورتم مشخص است، پرده گوش چپ هم پاره شد. هنگام دعوا یکی از همسایه ها برای جدا کردن آمد و اجازه نداد به پلیس زنگ بزنم. اکنون میخواهیم از همسرم شکایت کنم. ابتدا برای درخواست دیه بابت پرده گوش.
همین امروز که دکتر رفتم و نوار گوش و دارو و... کلی هزینه کردم!
همچنین داشتن مدرکی در پرونده برای آینده. از کجا باید شروع کنم؟ مستقیم به پزشک قانونی بروم؟ یا ابتدا در دادسرا شکایت کنم؟ خیلی بی اطلاع هستم از این روندها لطفا راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ابتدا باید شکایت خود را در دفتر خدمات ثبت کنید و بهتر است درصورت عدم اطلاع از وکیل استفادهرنمایید