مشاوره حقوقی رایگان - اختیار اموال پدر محجور

با سلام پدر بنده دو سال پیش در یک حادثه تصادف رانندگی به کما رفت و بعد از آن حافظه خود را از دست داد و الان در وضعیتی هست که قدرت تصمیم گیری راجع به اموال و کارهای اداری خود را ندارد و قادر به انجام آنها هم نیست البته نمی‌توان گفت که به طور صددرصد محجور محسوب میشود زیرا فرزندان همسر و افراد فامیل را کاملاً می‌شناسد اما به اموال و دارایی‌های خود آگاه نیست. پدرم اموال و املاک متعدد و چندین خودرو داشته و در حساب بانکی خود هم مقدار زیادی پول دارد. من پسر بزرگتر هستم و 27 سال سن دارم و برادر کوچکترم 21 سال سن دارد و مادرم هم در قید حیات است من با برادر و مادرم بر سر استفاده از اموال پدر مشکل پیدا کردیم زیرا آنها مایل به خرج و استفاده این اموال و خصوصاً پولها در راه های که خودشان دوست دارند هستند و من مخالف این قضیه هستم زیرا میدانم پدرم اگر سالم بود هیچ وقت پول ها و اموال را به این شکل خرج نمی کرد به آن ها اجازه همچین ولخرجی را نمیداد.و مادرم و برادرم که پشت به پشت هم هستند از این بی‌حواسی پدرم سوء استفاده می کنند. از آنجایی که این اختلاف حدود دو سال با حرف و میانجیگری بزرگ‌ترهای فامیل حل نشده بنده می خواهم از طریق قانونی اقدام کنم تا قاضی موضوع را حل کند. آیا با توجه به اینکه من پسر ارشد هستم و مادرم و برادر بزرگتر پدرم که عموی من است هم در قید حیات هستند اختیار این اموال و استفاده از آن ها از طریق قانونی با چه کسی خواهد بود؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در صورت اثبات حجر پدر شما در دادگاه که بر اساس نظر پزشکی قانونی خواهد بود . قیم تعیین می گردد که در شرایط مذکور فرزندان در صورت احراز صلاحیت از جانب دادگاه اولویت دارند .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اختیار آن با قیمی است که دادگاه تعیین نموده با جلب نظر دادستان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.