مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست بدوی

با سلام و احترام
بنده مبلغی پول به حساب شخصی که او را نمی شناسم و در واقع مجهول الامکان است واریز کرده ام و ایشان در مقابل پول واریزی کالایی برای بنده ارسال نکرده است.چگونه پیگیر باشم و متن دادخواستم باید چگونه باشد که بعدا در ارائه متن دچار مشکل نشوم؟شماره ثابت شخص و یک سری اطلاعات دیگر نیز از جمله فیش واریزی را دارم. در ثبت درخواستم در سامانه ابلاغ الکترونیک باید دادخواست بدوی را انتخاب کنم؟؟
خواهشا راهنمائی فرمایید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نماید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دادخواست ندهید،شکایت کلاهبرداری کنید وازطریق شماره تلفنی که ازوی داریدبادستوردادگاه مخابرات مشخصات اوراخواهدداد