مشاوره حقوقی رایگان - مراحل دادخواست

با سلام.
بنده دادخواست بدوی خود را از طریق خدمات قضایی ارسال کردم و تاکنون خبری نشده است. سوال من در مورد مراحل کار است.
پرداخت هزینه دادرسی چه موقع است؟ تحویل مدارک به دادگاه؟

آیا نیاز به حضور در دادگاه و شعبه برای ارائه مدارک قبل از تاریخ دادگاه است؟ اطلاع رسانی می کنند؟

چون سئوال عمومی است و خیلی ها این مشکل را دارند اگر میشه با جزئیات پاسخ دهید

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام
پرداخت هزینه دادرسی در همان دفتر خدمات ‌قضایی انجام گردیده است.
پس از اعلام وقت رسیدگی از طریق پیامک و اخذ پرینت وقت رسیدگی ارائه مدارک و مستندات برای وقت رسیدگی تعیینی الزامی است.