مشاوره حقوقی رایگان - خاموش بودن سیم کارت فعال در ثنا

من علیه خانمم شکایت کردم. و حساب ثنا فعال دارد. ولی الان سمیکارت که برای حساب ثنا فعال بوده . خاموش هست. ابلاغیه چگونه براش پیامک میشه. اگه سیم کارتش خاموش باشه ابلاغیه میره دم خونشون یا به همون سیم کارت ابلاغ میشه؟یعنی الان شکایت من بی نتیجه میمونه یا ب نفع من رای صادر میشه؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغ از طریق سامانه ارسال میشه و اگر مشاهده نکند دادگاه رای صادر می‌کنه و به ضرر شما نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شماره ثبت شده ثنا ابلاغ می گردد. نتیجه رسیدگی بستگی به مستندات ودفاعیات شما دارد