مشاوره حقوقی رایگان - قانون کاهش حبس تعزیری

در قانون کاهش حبس تعزیری تبصره 1 ماده 1 ارتشا رو نسخ کرده به صراحت و در کتابچه قانون بنده که بر اساس همین قانون جدیده به همین منوال حذف شده ولی تبصره 2 سر جاش هست
که میخواستم بدونم تبصره 2 راجب شروع به جرم کلاهبرداری صحبت کرده ایا نسخ شده یا نه ؟ چون استادمون عرض کردن تمامی تبصره های متفرقه جرایم در شروع به جرم حذف شدن ولی برا من سواله که اگه مبنا بر نسخ تبصره 2 بوده چرا صریحا اشاره نکرده در کنار تبصره 1
مبنای استادمونم این قسمت از قانونه :
و مصاديق خاص قانوني كه در آنها براي شروع به جرم و معاونت در جرِم مشخص تحت همين عناوين
مجازات تعيين شده است و ماده (666) كتاب پنجم قانون مجازات اسلامی تعزيرات و مجازات هاي بازدارنده مصوب 2/ 3
1375 /و تبصره آن نسخ مي گردد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال درسی است به منابع درسی استناد کنید