مشاوره حقوقی رایگان - عفو حبس تعزیری

سلام و عرض ادب ‌ خواستم سوال کنم برادرم 24 ساله یک جرمی مرتکب میشه بازپرس پرونده چندین جرم به پرونده اش اضافه میکنه و چندین بار به زندان و دادگاه و اینقدر میزنن که ب زور ازش امضا میگیرن و پروندش سنگین میشه وکیل گرفتیم ولی چون برادرم از ترس رفتن به زندان همه پیامک های دادگاه رو باز کرده بود و اطلاع نداده بود که حداقل تجدید نظر بزنیم متاسفانه کاری پیش نبردیم چون با وثیقه آزاد شده بود رفت خودش رو معرفی کرد قاضی برای برادرم حکم تعزیری درجه 5 زدن به مدت 4 سال و نیم با این که رضایت همه شاکی هارو گرفتیم و الان 8 ماه زندان هستن آیا راهی وجود دارد عفو یا حکم کمتر شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از مدتی باید تقاضای آزادی مشروط شود

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر برلدرتان مشمول عفو رهبری میشود، میتوانید درخواست عفو دهید و یا خود ایشان از داخل زندان درخواست پا بند الکترونیک بدهد