مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد امضا و ارسال شده از طریق ایمیل

با سلام
بنده با شخصی قراردادی را امضا و از طریق ایمیل ارسال کردیم. نحوه اجرای قرارداد به صورت مرحله به مرحله بوده و بعد از اتمام هر مرحله مبلغ ذکر شده در قرارداد را برای شخص موردنظر واریز می کردم. الان حدودا 70 درصد قرارداد اجرا شده ولی طرف مقابل به تعهداتش در قرارداد عمل نمی کند. تمام مکاتبات ما از طریق تلگرام انجام شده.
الان با توجه به نحوه ی امضای قرارداد، بنده می توانم از لحاظ قانونی از این شخص شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اصالت امضائات مورد تردید است