مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک برگشتی شرکتی

سلام
یک چک از شرکتی به مبلغ 500 میلیون تومان دارم که تاریخ آن خالی هست
در بررسی های متعدد بعدی به این نتیجه رسیده ام که اموال شرکت و یا حسابهای آن بسیار ناچیز هستند
اما سرمایه شرکت ثبت شده با مسئولیت محدود یک میلیارد تومان و در اختیار 5 نفر هست
تنها را رسیدن به طلب فکر میکنم مجبور شدن شخصی سهامداران به پرداخت مبلغ میباشد آیا با این شرایط چک قابل پیگیری هست ؟
بسیار متشکر

پاسخ ها :

چک شرکتی چک وصول چک شرکتی چک برگشتی چک برگشتی شرکتی