مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام برای استرداد جهیزیه با تامین دادخواست حقوقی تنظیم کنم یا دادخواست کیفری تنظیم کنم و شاهد ندارم آیا می توانم با فاکتور و از صورت حساب که با کارت بانکی من با کارت خوان کشیده شده جهیزیه ام را پس بگیرم؟ و برای فوش های مادر شوهر که هرچه از دهنش درمیاد به من می گه و تف می کنه به صورت عروس و شوهرهم به مادرش چیزی نمی گه و به زنش میگه مادر من 9ماه من را تو شکمش نگه داشته تو باید هیچی نگی و تف مادرم را از صورتت پاک کنی. من می خوام بدونم آیا هیچ قانونی وجود ندارد که مادر شوهر از اینکه هرچی از دهنش درمیاد به عروس می گه منع کند چون من از مشاور پرسیدم مشاور میگه مادرشوهر هرچه از دهنش درمیاد به عروس می گه و به صورت عروس تف می کنه عروس نباید جواب مادرشوهر را بده و باید تف های مادرشوهر پاک کند. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام برای جهیزیه دادخواست بدهید و اقدامات مادر شوهر خود را از طریق دادسرا پیگیری کنید