مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دادخواست تجدید نظر

توی پرونده ای که سفته داده بودم محکوم شدم و اعتراض کردم برای تجدید نظر حالا برام پیام آمده قرار رد دادخواست تجدید نظر صادر شد حالا باید چکار‌کنم دوباره باید دادخواست فرجام خواهی‌و هزینه دادرسی بدم؟ هزینه دادرسی برای تجدید نظرهشتاد میلیون‌تومن داده بودم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتر است قبل از تنظیم هرنوع دادخواستی کاررا به متخصص بسپارید تا متحمل هزینه نشوید...