مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در تونل 4پردیس وفرار

سلام.وقت بخیر
امروز درتونل 4به سمت پردیس میومدم که یه رانا تو لاین سبقت مدام چراغ داد وسریع ازسمت راستم سبقت گرفت وسریع اومد جلو ماشینم و صندوقش گرفت به سپر سمت شاگرد وخسارت زد و فرار کرد وفقط تونسم شماره پلاک روبردارم وبقدری به رانندگی میکرد که فکرکنم چیزی مصرف کرده بود.وپلیس 110 تماس گرفتم گفتن نباید محل روترک میکردین!!مگه میشد توتونل درحال حرکت میزدم رو ترمز بدون اینکه نه پلاکی برداشته بودم و هم سد معبر میشد و اصلا پاسخگو نبودن. ممکنه راهنمایی کنین چطور میشه اون شخص رو پیدا کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر شماره پلاک را بر داشته اید که باید به پلیس راهور بدهید....

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا تامین دلیل مبنی بر تعیین مقصر و میزان خسارت بدهید. سپس دادخواست مطالبه خسارت.