مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

با سلام امروز‌در مترویه هفت حوض منو ب خاطر مانتو جلو باز گرفتن ازم‌کارت شناسایی خواستن همرام نبود ولی شماره ملیرو بلد بودم اطلاعاتو دادم و چک کردن گفتن مشکلی نیست برو میخواستم بدونم‌این برایه من سابقه ثبت میشه و اگ‌دفعه بعدی چیزی بشه مشکلی پیش میاد چون هیچ‌تذکری ندادند همونجا داخل سالن مترو فقط مشخصات پرسیدن بعدهم‌گفتن‌برو

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بله ثبت میشه لکن اگر دوباره مرتکب بشی دستگیر میشی و باید پاسخگو باشید