مشاوره حقوقی رایگان - چطور بفهمم همسرم قبل از من ازدواج دیگری داشته است ؟

با سلام و‌خسله نباشبد به تازگی متوجه شدم خانواده‌ شوهرم خیلی مسایل رو از من پنهان کردن و اینکه شخص قابل اعتمادی به من گفتن همسرم قبل از من ازدواج کردن و جدا شدن اما به نام مجرد با من ازدواج کردن .خواهش میکنم بهم کمک کنید چطور میتونم این مطلب رو بفهمم؟ از ثبت احوال یا محضر ازدواج؟ ضمنا ازدواج قبلی ایشون یک شهر دیگه بوده و بعد از جدایی اومدن به شهر ما ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از ثبت احوال درخواست گواهی تجرد نمایید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید سوالاتی پرسیده شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال پیگیری کنید که معمولا بدون دستور قضایی پاسخ نمی دهند.