مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

با عرض سلام
مدتی پیش مشکلی برای برادرم پیش آمد و آقایی با ادعای نفوذ اظهار داشت میتواند مشکل را از طریق قانونی حل کند مبلغی از ما گرفت ولی مشکل حل نشد و به درخواست ما برای استرداد وجه پاسخ نمیداد لذا از او شکایت کردیم با این مضمون که ملبس به لباس نظامی و اسلحه و بیسیم به منزل ما مراجعه کرده و وجه را گرفته، در دادسرا شهود و ما حاضر شدیم و متهم نیز جلب شده و حاضر بود، بدهی ایشان محرز شد و صد میلیون تومان وثیقه آزادی گذاشتند ولی قرار منع تعقیب در مورد سایر جرایم از جمله لباس و اسلحه و اعمال نفوذ صادر شد تحت این عنوان که دلایل کافی نبوده و دادیار اقناع وجدانی نشده صرفنظر از صحت و سقم ادعای شاکی، حال پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده و ابلاغ حضور برای ما آمده
با توجه به پشیمانی متهم، قول بر رد وجه، متاهل بودن و بی سابقه بودن ایشان میخواهیم پرونده بسته شود و ایشان تبرئه شود، سوال بنده این است که در دادگاه کیفری چکار کنیم که رای به برائت متهم بدهند؟
با تشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، برائت یا عدم برائت یک مسئله قضایی می باشد که قاضی بر اساس پرونده مشخص می کند و در هر حال قاضی به جرم عمومی او رسیدگی می کند ، گذشت شما می تواند از جهات تخفیف باشد.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باعنایت به قرارمنع تعقیب مشکلی نداردوشمارضایت بدهید پرونده مختومه خواهدشد