مشاوره حقوقی رایگان - وقت تعویض پلاک گذشته

با سلام
من دوسال پیش یه پراید گرفتم همه چیزو آماده کردیم محضر سندوحتی وکالت فروشم زدیم قرار شد بعد عید برم تعویض پلاک ولی بخاطر کرونا تعطیل شد یه ما بعد از آن هم من گرفتار شدم بعدش تا الان که دوساله چیکار میتونم بکنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که خریدار از ارائه وکالتنامه جدید امتناع می نماید باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مالک مجدد وکالت بگیرید اگر دسترسی ندارید دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید