مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت تعویض پلاک

باسلام من یه ماشین فروختم وکالت تعویض پلاک بهش دادم الان تاریخش تموم شده طرف تعویض پلاک نکرده باید چیکار کنم من قولنامه فروش دارم که ماشینو فروختم بهش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تعویض پلاک ارایه بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید یا
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید در راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فک پلاک و دستور موقت منع تردد از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب راهور مراجعه و با اعلام کدملی و استعلام پلاک نسبت به توقیف و فک پلاک اقدام کنید. قبلش هم میتوانید به وی اظهارنامه دهید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دادخواست فک پلاک مطرح کنید و هم زمان خودرو را توقیف کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست فک پلاک را مطرح نمایید یا خودرو را توقیف نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و دستور موقت مطرح نمایید