مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

ماشین خریدم سند نزد فوت شد خلافی داشته رفته پارکینگ وراث نمیان ماشین در بیارن برج 6 شکایت کردم برای الزام تنظیم سند برج 12 دادگاه دارم آیا مجدد شکایت کنم ؟قولنامه عادی دارم و پرینت پرداختی سند سبز هم بهم ندادن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به طرفیت وراث فروشنده اقامه دعوا نموده همان پرونده را ادامه بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر می توانید تقاصای دستور موقت رفع توقیف خودرو را از دادگاه بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همین دادخواست را پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه وراث طرح دعوای الزام به تنظیم سند دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست دادید منتظر رسیدگی باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید تقاصای دستور موقت رفع توقیف خودرو را از دادگاه بخواهید