مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

سلام، همسر بنده با دو دلیل(1-عدم پرداخت نفقه 2-عسر و حرج) رفته درخواست طلاق داده و مهریه رو هم اجرا گذاشته
دادگاه هم چون من نفقه رو پرداخت کرده ام و .... درخواست آن را به نفع من رد کرده است
ایشان مجدد درخواست تجدید نظر کرده است و الان برای بنده ابلاغیه تبادل لوایح آمده است
یعنی من باید چه کاری انجام بدهم؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دفاعیات خود در پاسخ به ادعای همسرتان مکتوب وارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک لایحه ودفاعیه در جواب لایحه همسرتون بنویسید و ارایه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یک لایحه ودفاعیه در جواب لایحه همسرتون بنویسید و ارایه بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

در صورت تمایل پاسخش رو بدید. از طریق دفاتر خدمات قضایی

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در این رابطه لایحه ای اگر میخواهید بدهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پاسخ لایحه ایشان را کتبا بدهید و از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی به شعبه ارسال کنزد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جواب اعتراض را به صورت لایحه در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس اظهارات همسرتان لایحه تنظیم و به شعبه مربوطه ارسال نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یک لایحه محکم تنظیم نمایید و برای دادگاه ارسال نمایید و