مشاوره حقوقی رایگان - من سوالم در رابطه با نفقه ندادن همسرم است

من 2 ساله که ازدواج کردم و شوهرم از زمان آشنایی تا به امروز بیکار شده و هیچ خرجی حتی 1000 تومان هم نداده و ایشان مقیم خارج از کشور میباشد من چه راهی را پیش بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام /وجود زوجیت برای شوهرتان تکلیف نفقه ایجاد کرده و بیکاری او هم در اصل ترک نفقه تاثیری ندارد. میتوانید شکایت ترک نفقه طرح کنید

یک وکیل

دادخواست مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس و شکایت ترک انفاق مطرح نمایید .

یک وکیل

سلام
اولا سوالتان مبهم است
خودتان سوال را بخوانید
(ایشان از زمان آشنایی تا به امروز بیکار شده و هیچ خرجی حتی 1000 تومان هم نداده و ایشان مقیم خارج از کشور میباشد)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست گرامی از زمان آشنایی نفقه ای به شما تعلق نمیگیرد از زمان ثبت عقد در شناسنامه و دفترخانه نفقه محاسبه میشود
ضمن آنکه میگویید در خارج از کشور حضور دارند و بیکار -
؟؟؟؟

یک وکیل

با این حال میتوانید هم شکایت کیفری کنید و هم حقوقی