مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدر

سلام خسته نباشید
پدرم در زمانی که زنده بودند 10 من زمین با یک خانه گلی می گفتن برای 6 پسرام و برای 2 دخترام اگر زنده باشم یک زمین می خرم اگر هم فوت کردم پسر بزرگم وکیل از طرف من که خانه که در اجاره است چون دخترام را جهاز ندادم آن خانه را بفروشند اول قیمت جهاز دو دختر را بدهند بعد تقسیم نمایند حالا با گذشت چند سال که می خواهیم اموال پدر را تقسیم کنند برادر بزرگ گفته من همچین حرفی که شما می گویید از پدر نشنیدم مادرم هم طرف پسراش گرفته در صورتی که به هر پسر 2.5 زمین داده که برادرانم می گویند کاغذ دارند ولی تا جایی یادم است این زمین ها را زبونی گفته و وصیت نامه دارد ما 2 دختر در صورتیکه در زمان ازدواجمان پدرمان هیچی برای ما نخریده حتی طلاهای داماد هم خودمان خریدیم باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

باسلام شما میتوانید مفاد وصیت نامه را قبول نکنید وسهم خود را طبق ارث قانونی مطالبه کنید