مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل معلول عادی به معلول خدمتی

سلام. من از پرسنل رسمی نیروی انتظامی در پلیس اگاهی بودم. سال 90 به خوزستان، شهرستان آبادان منطقه صعب المعیشه منتقل شدم. اواخر سال 92 دچار بیماری سرطان لنفوم هوچکین شدم. سال 93 طی حکمی من رو معلول عادی و وظیفه بگیر معرفی کردن. ایا میتوانم حکم ناجا را شکسته و به معلول خدمتی بشم و غرامت بگیرم. راه حلش چی هست؟ سال 96 مجدد بیماریم عود و مجبور به پیوند مغز استخوان هم نیز شدم
لازم به ذکر هستش یک مرتبه شکایت به دیوان هم ازین بابت بردم اما متاسفانه رد شد....

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، زمانی می توانی حکم ناجا را نقض کنی که سبب و علت بیماری سرطان مربوط به کار و شغل شما باشد. و این امر را پزشکی قانونی یا کمیسیون مربوط آن را تأیید کند.