مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل معلول عادی به معلول خدمتی

سلام وادب. کمیسیون اول رای به معلول عادی داده بعد به کمیسیون معلول خدمتی تشخیص داده الان در حکم معلول عادی زده میتونم اعتراض یا شکایت کنم معلول خدمتی بکنم در کارت بازنشستگی با تشکر راهنمایی کنید من از گرگان روستا هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که مهلت اعتراض باقی است بله می‌توانید اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید