مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مقصر تصادف در پاسگاه

من در 7 اسفند با خودرویی که از فرعی (کوچه) به بزرگراه شهری وارد گردیده بود بصورت فرعی به اصلی تصادف کردم که دو نفر راننده و سرنشین آن خودرو پراید بعلت جراحات وارده به بیمارستان منتقل گردیدند و ماشین ها هم که هر آسیب دیده بودند به پارکینگ منتقل شدند کروکی ارائه شده توسط پلیس راننده وارد شده به اتوبان را مقصر 100 در 100 اعلام نموده و یکی از مصدومین هم پس از درمان ترخیص گردیده است ولی راننده که از ناحیه سر مجروح شده بعلت تمارض یا آسیب حاصل از تصادف به پاسگاه جهت ثبت اظهارات و قبول یا رد تقصیر مراجعه نمیکند و ماشین من هم با توجه به اینکه از دادستان نامه ترخیص گرفتم به علت نامعلوم بودن قبول یا رو کروکی در پارکینگ است سئوال بنده اینست تا چه مدت مقصر می تواند به این نحو اقدام کند و در صورت اعتراض به وضع موجود بایستی چکار کنم؟ ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اخطاریه از طرف دادسرا جهت رویت نطریه کارشناسی ارایه میگردد و مدت یک هفته تا ده روز زمان دارد در صورت عدم حصور دادسرا به صورت عیابی وارد رسیدگی میشود