مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل

سلام. من محکوم به تنظیم سند رسمی و اعاده خسارت شده ام در اجرای احکام وقت نظارت به علت نرسیدن جواب استعلام از سایر مراجع تمدید شده قبل از رسیدن زمان تمدید شده درپرونده آمده کسر موقت از امار طبق دستور. این به چه معناست. سپاس و تشکر از کمکتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رسیدگی منتظر جواب استعلامها هستند و تا زمان استعلام پرونده قابل رسیدگی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی جواب استعلام به اجرا احکام ارسال شده است و اجرای حکم پیگیری میشود