مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی اقساطی و در رهن شرکت سایپا

با سلام، بندە حدود یکسال پیش یک خودروی اقساطی کە در رهن سایپا میباشد و هنوز اقساط آن تمام نشدە است را از یک نفر خریداری نمودەام کە الان یکسال و یکماە از زمان معاملە میگذرد و از ایشان قولنامە هم دارم ولی چون خودرو در رهن سایپا است امکان انتقال سند وجود نداشتە است و حالا ایشان بخاطر داشتن یک پروندە در دادگاە بە پرداخت دیە محکوم شدە و دادگاە حکم توقیف اموال ایشان را دادە است کە خودروی من نیز شامل توقیف شدە است، آیا دادگاە میتواند خودروی در رهن سایپا را توقیف کند و آیا من با وجود این شرایط چکار باید انجام دهم کە خودروی بندە توقیف نشود، ممنون میشم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایدبه دادگاهی که توقیف کرده مراجعه کنید وباارایه مدارکتون درخواست اعتراض ثالث اجرایی کنید