مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی سازشی

با سلام و خسته نباشید .
بنده با ماشین پراید در جاده گردش به چپ داشتم که یک دستگا متور سیگلت با بنده برخورد کرد و ما برای جلو گیری از ترافیک صحنه را به هم ریختیم و بعد از برسی صحنه توسط پلیس راهنما ورانندگی بنده را مقصر نموده و پلیس راهنما و رانندگی کروکی سازشی ترصیم کردن و مسدوم به بیمارستان منتقل شده و از ناحیه پای راست و کف دست چپ مجروح شده .
حال برای استفاده از بیمه .
اقدام کردیم که بنا به گفته کارمند بیمه برای دیه فرد مجرو کروکی غیر
سازشی لازم است و حال به رهنما و رانندگی اقدام کردیم که گفتن ما فقط یک بار کروکی میکشیم باید برای کروکی بعدی هیئت سه نفره لازم است که با دستور دادستان هیئت سه نفره هماهنگ کردیم .
حال سوال بنده از شما این است که ایا با داشتن مدارک پزشکی و صورت جلسه بیمارستان آیا امکان دارد که هیئت سه نفر دوباره کروکی سازشی کزارش کند .
و آیا بعد از نظر هیئت سه نفره که نظرشان هما کروکی اول باشد یعنی کروکی سازشی دیه فرد مصدوم چه کسی باید پرداخت کند.
با تشکر

پاسخ ها :

اعتراض به کروکی سازشی تصادف