مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فوت

باسلام
بعداز تصادف با موتورسیکلت و فوت اون و مقصر شدن خودم ،این متن در ابلاغیه برام ارسال شد خواستم بدونم معنیش چیه؟
در خصوص اتهام آقاي ع.ب فرزند ش مبني بر بي احتياطي درامررانندگي منتهي به قتل غيرعمدي بازپرسي با استناد
به بند (ح) ماده 217 و ماده 250 قانون آيين دادرسي كيفري مصوب 1392 با اصالحات و الحاقات بعدي، نظر به ضرورت امر با عنايت به نوع و اهمّيت جرم موضوع پرونده و شدت مجازات آن، ادله و اسباب اتهام، احتمال فرار يا مخفي شدن متهم و از بين رفتن آثار جرم، همچنين با تو ّجه به سابقه، وضعيت جسمي و روحي متهم، سن، شخصّيت و حيثّيت او قرار كفالت با وجه الكفاله به مبلغ
300000000 ریال از حال تا ختم دادرسي و اجراي راي صادر و اعالم مي نمايد. در صورت معرفي كفيل و صدور قرار قبولي
كفالت، متهم آزاد و اال بازداشت باشد. در صورت بازداشت،متهم مي تواند براساس ماده 226 قانون مذكور، ظرف مّدت ده روز از
تاريخ ابالغ قرار نسبت به اصل قرار منتهي به بازداشت يا عدم پذيرش كفيل اعتراض كند.
دفتر، مقرر است در صورت نداشتن كفيل و منتهي شدن قرار به بازداشت پرونده امروز به نظر دادستان محترم برسد. در صورت
بازداشت شدن متهم مفاد قرار در برگه اعزام درج شود.
بازپرس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای متهم قرار تامین کیفری کفالت به مبلغ 30 میلیون تومان صادر شده است و متهم باید شخصی را معرفی نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرار کفالت می باشد یعنی و ضامن جهت پرونده خود ارائه نمایید تا بازداشت نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار صادر شده است
حضورا پیگیری کنید