مشاوره حقوقی رایگان - قرار کفالت

لام بنده از 5ماه پیش در دادسرا با کفالت آزاد هستم حال کسی که کفالت کرده گفته تا 6ماه بعدش کفالت رو پس میگیرم از اون طرف هم دادیار مربوطه چون مدرکی علیه من تو پرونده نیست همین طور وقت نظارت هاشو بدلیل ضرورت اخذ توضیح از طرفین تمدید میکنه وقت نظارت بعدی هم زده برام اردیبهشت1402 میخواستم بدونم حالامن چکار کنم کفیل هم تا اخر این ماه فرصت داده تو رو خدا راهنمایی کنید به خدا ضامن دیگه ای ندارم وضع مالی خوبی هم ندارم وثیقه یا کفیل اجاره ای بگیرم اگه مقدوره کمکم کنید دم عیدی تو زندان نباشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است شرایط خود را شفا ها با معاونت زندان و قاضی ناظر اجرای زندان مطرح کنید تا بررسی شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام آن کفیل تا زمان صدور رای و اجرای حکم کفیل شما هست و بهتر است با آیسان صحبت کنید و مبلغی به او بپردازید تا مشکلی به وجود نیاید البته اگر دادیار بفهمد که کفیل شما اجاره ای هست فقط برای کفیل بد می شود و به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع او را تحت تعقیب قرار خواهند داد. و شاکی او دادستان است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
با دادیار حضوری صحبت نمایید و همین موارد را کتبا با لایحه ارسال نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موارد را به دادستان حضورا یا طی لایحه ای ارایه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام با دادیار صحبت کنید و شرایط خود را به وی بگویید تا شاید برای شما قرار تأمین سبکتری تعیین نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مشکل خود را با دادیار مربوطه در میان بگذارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست با دادسرای محترم رایزنی نمایید در غیر این صورت می توانید کفیل دیگری معرفی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است با کفیل تان صحبت کنید و ایشان را راضی نمایید ، در غیر اینصورت تنها راه ممکن مکاتبه با شعبه مربوطه است و بهتر است حضورا موضوع را پیگیری نمائید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کفیل باید ابتدا شما را به مرجع قضایی تسلیم نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صبور باشید و منتظر ابلاغ جدید باشید گذاشتن وقت نظارت توسط مرجع قضایی منعی ندارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود در این مورد با دادستان یا قاضی ناظربر زندان صحبت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق دادیار پیگیری ودرخواست قرارسبک تری نمایید