مشاوره حقوقی رایگان - دست انداختن

سلام من پسرم .من تویکی ازشهرهای ایران زندگی میکنم که افرادبی ادب واراذل زیادی داره واینجا یه جورایی این رسم زشت بینشون جا افتاده که اطرافیان رودست بندازن وبخندن ومن هم حساس بسیارناراحت میشوم ....تاحدممکن سعی میکنم باکسی گرم نگیرم تا پررونشوند امابازهم بعضی ها که خیلی دیگه پررو هستن میان بهم گیرمیدن مثلا تویه مغازه کارمیکردم یه بچه پررو ی اراذل ازمغازه بغلی میومد وهی مزاحمت درست میکرد منودست مینداخت بقیه هم میخندیدن واعصابم خوردمیکرد .با چنین افرادبا این شدت ازپررویی بایدچه جوررفتارکنم که احترام بگذارن واقعا یه مشکل بزرگ شده توی زندگیم. چرابایدازترس رویارویی با این افراد منزوی بشم؟ واینکه اگربه پلیس بگویم آنهاراتادیب میکند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توهین میکنند میتوانید شکایت کنید بله مجازات تعیین میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه رفتار توهین آمیز انجام می دهند می توانید تحت همین عنوان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که مزاحمتی برای شما ندارند نمی توانید شکایت کنید