مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در انتقال سند آپارتمان مسکونی

با سلام ..بنده سازنده مجتمع 8 واحدی هستم .سال 97 در ارزانی قیمت ملک واحد ها را بفروش رسانده و در موعد مقرر تحویل دادم .متاسفانه بخاطر مشکل ماده صد و تاخیر در دریافت پایانکار سندها آماده نشد و نتوانستم در تاریخ مقرر در قراردادهای فروش سند انتقال بدهم اما مالکین جدید را در جریان امور قرار داده بودم و تا بحال نه ابلاغیه و نه اظهارنامه و نه عدم حضور گرفته نشده .و البته خسارات زیادی متقبل شده ام بناچار تمام هزینه ها بر مبنای قیمت های روز پرداخت کردم تا آماده سند زنی شود ..حالا سوالم این هست آیا میتوانند مبلغ عنوان شده بابت عدم انجام تعهد که روزانه هست در قراردادهای عادی دفتر املاک را مطالبه نمایند با وجود اینکه تقصیر از طرف بنده نبوده است ..و راهکار چه میباشدکه بیشتر از این متضرر نشوم و جریمه پرداخت نکنم.. ....متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تاخیر از جانب شما باشد باید وجه التزام پرداخت کنید در غیر این صورت خیر. مشکلی بود از طریق پنل کاربری تماس بگیرید و درخواست مشاوره تلفنی نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق شرايط قرارداد عمل می‌شود. به شرطی که گواهی عدم حضور داشته باشند.