مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت

سلام من دختری هستم23ساله ک از وقتی چند روزم بوده خاله و شوهر خالم منو ب فرزندی اوردن (پدرومادرم اصلیم زندن) و شوهرخالم فوت کرده و خاله ام خونه ای قولنامه ای رو بنام من در محضر خونه تفویض وکالت کرده ،قولنامه هم نوشتیم و همینطور صلحنامه و کدرهگیری همه بنام منه،میخواستم بدونم بعد از فوت خاله ام تفویض وکالت باطل میشه؟؟؟باتوجه به اینکه خونه سند رسمی نداره باید چکاری انجام بدم که سایر ورثه نتونن بهم کاری داشته باشن؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشابه مورد شما بنده به شخصه در بستگان داشتم . خدمت شما عرض کنم وکالت با فوت باطل است می توانید از صلح استفاده نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت باطل ولی چون قولنامه نوشته اید جای نگرانی نیست و شما مالک هستید و کسی نمی تواند اعتراض کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله وکالت با فوت باطل میشود و باید شما صلح نامه رسمی تنظیم نمایید یا مبایعه نامه یا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صلح نامه رسمی تنظیم نمایید یا مبایعه نامه