مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام من یه خانه درست کردم در روستا و از دهیاری و شورای روستا و بنیاد مسکن استعلام گرفتم وبه من آب برق و گاز دادن ولی منابع طبیعی ازمن شکایت کردن که خانه شما در طرح هادی نیست خب اگر در طرح هادی نبود چرا دهیاری و بنیاد مسکن گفتند در طرح هادی است وبه من استعلام داده وحتی بخشداری هم قبول کرد می خواستم بدونم چرا منابع طبیعی ازمن شکایت کرد

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام
سازمان های و نهادهای اداری کشور متاسفانه با یکدیگر همکاری مناسبی ندارند و این به ضرر مردم تمام می‌شود باید مدارک شما را رویت کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام احتمالا زمین ، جز اراضی منابع ملی است و شما باید دادخواست ، به طرفیت منابع طبیعی اقامه نمایید تا زمین از منابع طبیعی خارج و جز مستثنیات قرار بگیرد و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید