مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن ملک شخصی در طرح هادی

با سلام بنده ملکی دارم که در کوچه بن بست قرار دارد وبرای تردد موقت خانواده پدری مقداری از ملک را قرار دادم و اکنون با عنایت به اینکه منزل پدری راه عبور دیگری دارد قصد مسدودکردن انرا دارم اما شنیدم بعنوان کوچه در طرح هادی ذکر شده وسند انرا دارم و لی لوله گاز و اسفالت تا قسمتی از کوچه کشیده شده حال قصد افزودن ان به ملکم را دارم ایا اقدام خاصی باید انجام دهم ملک و کوچه هیچگونه معارضی نداردایا چنانچه بدون مراجعه به دهیاری و بنیاد مسکن اقدام به دیوارکشی ملک خودم نمایم مشکلی وجود خواهدداشت.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کوچه در مالکیت شما نیست بلکه در مالکیت تمام منزل هایی هست که در کوچه بن بست مالکیت دارد و شما نمی توانید اقدام به تصرف کوچه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید دقیق و کامل بررسی شود و بعد نظر قطعی داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد