مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

سلام. ده واحد آپارتمان با ده واحد پارکینگ در صورتمجلس تفکیکی. یعنی یک پارکینگ به ابعاد 3 متر در 4 متر برای هر واحد. از این ده واحد 8 واحد مبادرت به پارک دو اتومبیل به صورت پشت به پشت می‌کنند که باعث ازدحام خودرو و بعضاً مزاحمت در پارکینگ شده است. آیا این 8 واحد مجاز به پارک دو خودرو در محل پارک یک خودرو میباشند؟ در صورتی که خلاف قانون اقدام می‌کنند به چه صورت میبایستی که اقدام به شکایت کنم؟ با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چطوری درابعاد3متردر4متر دوتاخودرو پارک میکنند اگر خارج از پارکینک ها پارک میکنندیعنی اگر بخشی ازطول خودروها خارج ازپارکینگ پارک میشود چنانچه شمامالک واحد اپارتمان هستید میتوانید باستنادسندمالکیت میتوانیددردادسرا شکایت تصرف عدوانی واگر رفتارشان باعث ایجادمزاحمت هم میکند شکایت مزاحمت مطرح کنید البته قبل از طرح شکایت ازشورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید تاوضعیت پارکینک صورتجلسه کنند