مشاوره حقوقی رایگان - روش معرفی داور اختصاصی

سلام و عرض ادب
به موجب ماده 459 قانون آیین دادرسی مدنی اینجانب طی اظهارنامه رسمی داور اختصاصی خود را به طرف مقابل معرفی و از طرف دعوی خواستار معرفی داور اختصاصی وی در مهلت ده روزه شده ام، طرف دعوی در مهلت مقرر داور اختصاصی خود را اعلام می نماید اما داور معرفی شده مطابق بند 4 ماده 469 آیین دادرسی مدنی بدون تراضی اینجانب برای داوری واجد الشرایط نمی باشد، حال سوال این است، با توجه به انقضای مهلت ده روزه طرف دعوی برای انتخاب و معرفی داور آیا اینجانب حق مراجعه به دادگاه صالحه و ارائه دادخواست برای معرفی داور اختصاصی طرف مقابل را دارم یا اینکه طرف دعوی مجددا مخیر به معرفی داور اختصاصی دیگری می‌باشد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

درود
به نظر من اظهارنامه مجدد بفرستید و ازش درخواست کنید با توجه به ایراد داور یه داور دیگه معرفی کنه. و بعدش از طریق دادگاه درخواست داور کنید