مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مستمری

سلام 35 سال دارم مجرد هستم و در حال حاضر شاغل نیستم با مادر زندگی میکنیم و پدر مرحوم شدند . اگر بیمه زنان خانه دار را تا 20 سال واریز کنم آیا موقع بازنشستگی از بیمه پدر و این بیمه میتوانتم همزمان استفاده کنم در واقع هم از بیمه مستمری پدرم حقوق دریافت کنم و هم از بیمه زنان خانه دار حقوق بازنشستگی دریافت کنم .

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر در صورت بیمه زنان خانه دار مستمری پدر بیمه