مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی باغ

باسلام
بنده باغی دادم که قدمت حدودا 40 ساله با درختان گردو بسیار بزرگ و درختان انگور و میوه باغ بنده از دو طرف دیوار گلی قدیمی با همسایه مشترک داریم و دوطرف فنس هستش متاسفانه بعلت نبودن در انجا و دیوار درست و حسابی نداشتن از طرف قیمت فنس کشی شده در زمین همسایه اتش روشن شده و وارد باغ بنده شده، و همچنین درختهای مارو هم غریبه ها لا وردو سهل به باغ بریده اند بنده از طریق جهاد اقدام به گرفتن مجوز دیوار کردم که متاسفانه میگن دوطرف فنس نمیشه دیوار کشید چگونه میتونم مسولین جهاد رو قانع کنم و دیوار بکشم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات جهاد مجوز دیوار نمی دهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با این توضیحات جهاد مجوز دیوار نمی دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در هر صورت جهاد با توجه به مشکل شما باید به شما مجوز بدهد