مشاوره حقوقی رایگان - پلاک

سلام و وقت بخیر بنده می‌خوام ماشین پلاک کنم متولد تهران هستم ولی خونه ای که زندگی میکنیم به اسم مادر شوهرم هستش ممنون میشم راهنمایی کنید برای احراز سکونت چکار کنم در ضمن ماشین که می‌خوام بگیرم صفر هستش و از ایران خودرو می‌خوام بگیرم .قبلاً هم پلاک تهران داشتم .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سابقه اخذ پلاک تهران و احراز محل سکونت شما و در صورت تایید مراکز تعویض پلاک امکان اخذ پلاک تهران وجود خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک خود را به مرکز تعویض پلاک ارائه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید جهت احراز سکونت اجاره نامه و یا سند ارائه دهید با توجه به تولد درتهران شناسنامه دهید امکان موافقت مرکز تعویض پلاک می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید احراز سکونت در تهران شود میتوانید اجاره نامه ای با مادر همسر خود تنظیم و ارایه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید قرارداد اجاره همراه با کد رهگیری تنظیم نمایید یا