مشاوره حقوقی رایگان - صلاحیت به رسیدگی دستگاههای دولتی

با سلام و احترام
دعوی مابین سازمان دولتی و یکی از شعب سازمان تامین اجتماعی (که هر دو دولتی می باشند و قصور از سازمان اخیر الذکر می باشد) کدام مرجع صلاحیت به رسیدگی دارد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مرجع صالح دیوان عدالت اداری است. اما برای راهنمایی جزیی تر با ارسال مدارک از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دیوان عدالت اداری صالح به رسیدگی می باشد