مشاوره حقوقی رایگان - شهر محل شکایت

سلام
امکانش هست که مرد شکایتی را در شهر محل زندگیش مطرح نکنه و مثلا در جایی که تحصیل میکنه به دادگاه بده؟
شکایتی مثل الزام به تمکین و موارد مربوط به ازدواج
شهر محل زندگی زن و مرد در خاش بوده و مرد شکایتی را در اندیمشک مطرح کند
آیا زن باید به ان دادگاه برود و یا پرونده را به شهر محل سکونت زن انتقال می دهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال لایحه می توانید به عدم صلاحیت دادگاه اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه محل زندگی مشترک گذشته صلاحیت دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوا از طریق دفتر خدمات قضایی در هر شهری که هستید باید به دادگاه محل اقامت خوانده مطرح شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای الزام به تمکین باید در شهر محل اقامت زن مطرح گردد می توانید ایراد عدم صلاحیت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده ( محل اقامت زوجه ) صالح است

نویده نظافت

سرکار خانم نویده نظافت :

سلام و عرض ادب داد گاه صالح در اختلافات زناشویی دادگاه محل اقامت زوجه می باشد ‌‌.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دعاوی خانواده می تواند در محل سکونت مطرح شود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

مرجع صالح جهت رسیدگی به دعوای الزام به تمکین محل زندگی زوجه است . قاعدتا امکان ثبت دعوا از طریق دفاتر خدمات قضایی محل تحصیل وجود دارد اما تشکیل پرونده و رسیدگی در دادگاه محل زندگی زوجه است

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
مرد باید در دادگاهی که محل سکونت زن است طرح دعوی کند.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام لایحه بفرسته از طرق دفتر خدمات. و ایراد صلاحيت محلی بگیره .پیشنهاد میشه از ی وکیل برا نوشتن لایحه کمک بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در دعاوی خانواده ،دادگاه محل سکونت زوجه صلاحیت رسیدگی را دارد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

عوامل اقامت خوانده ملاک است اما باید تمام جوانب بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر شکایت باید در محل اقامت زن مطرح گردداعتراض عدم صلاحیت نمایید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

دادگاه صالح محل اقامت خوانده است و در مور مهریه محل وقوع عقد هم می تواند باشد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر زن می تواند لایحه دهد و محل سکونت خود را اعلام و تقاصای ارجاع پرونده به محل سکونتش نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام دادگاه صالح جهت رسیدگی به دادخواست الزام به تمکین دادگاه خانواده محل اقامت زوجه است.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتی که زوجه در سند ازدواج شرط حق سکونت را تعیین نکرده باشد میبایست در محلی که شوهر وی منزل مشترک تهیه دیده سکونت نماید مگر انکه عذر موجه داشته باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

ازدفتر قضایی دادخواست بدهید وبه دادگاه محل سکونت خوانده ارائه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ممل سکونت زوجه ویا ادرسی که در ثنا اعلام کرده صالح به رسیدگی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دعوای الزام به تمکین باید در شهر محل اقامت زن مطرح گردد می توانید ایراد عدم صلاحیت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای الزام به تمکین دادگاه صالح دادگاه محل اقامت خوانده ( محل اقامت زوجه ) صالح می باشد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی رادارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید دعوا را در محل اقامت خوانده به معنی زوجه مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادگاه صالح برای رسیدگی به دعوای تمکین دادگاه اقامت زوجه می باشد می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود رادر محل تحصیل مطرح کنیداما رسیدگی به آن در دادگاه محل اقامت زوجه می‌باشد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

محل اقامت خوانده یا محل عقد دادخواست بدهید