مشاوره حقوقی رایگان - فرق اعاده شدن به حالت اولیه و تخریب در کمیسیون ماده 100 شهرداری چیست

یک قطعه زمین به مساحت 250 متر مستاجر ساخت ساز غیر مجاز انجام داده دو دهنه مغازه گرفته ویک گاراج شهرداری برای دو دهنه مغازه جریمه تعیین کرده و برای ورودی گاراژ و خود گاراڙ اعاده به حالت اولیه تعیین کرده تخلفات شهرداری سقف گاراژ را برداشته سقف ورودی گاراژ و درب گاراژ را برنداشته و می گوید از نظر ما ورودی گارا ڙ به حالت اولیه برگشته وهیچ تغییرفیزیکی در ورودی گاراژ انجام نگرفته آیا می توان به تخلفات شهرداری اعتراض کرد چرا ورودی گاراژ اعاده به حالت اولیه نشده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید به نحوه اجرای حکم کمیسیون معترض ازطریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای کمیسیون ماده 100 در دیوان عدالت اداری شکایت کنید و پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید اعتراض نمایید و باید ادله و مستندات خود را مطرح کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید