مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه بنگاهی

با سلام من خونه ای اذر ماه جاری به قیمت 270 میلیون خریدم و مدرک من تنها قولنامه بنگاههست و مبلغ 50 میلیون به فروشنده پرداخت کردم و شرط مابقی بدهی لحظه سند در دفتر خانه می باشد آیا فروشنده می تواند حال که ارزش ملک بیش از 300 میلیون است معامله را بهم بزند و قانون مدرک قولنامه بنگاه را به رسمیت نشناسد؟ لطفا توضیح مختصری در این مورد بفرمایید .. ممنونم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ،قولنامه معتبر خواهد بود به شرطی که به تعهدات خود در قولنامه عمل کنی.