مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ به اظهارنامه مشاور املاک

سلام.
بنده یک واحد اپارتمان را پیش خرید کردم. سازنده در موعد مقرر ساختمان را تحویل نداد و هم موعد سند هم گذشت. گواهی عدم حضور در دفترخانه و کارشناسی تامین دلیل را برای عدم تکمیل مبیع انجام دادم.

دادخواست هم به مرجع قضایی برای جریمه تاخیر دیرکرد و هزینه دادرسی و الزام به تکمیل مبیع دادم و در حال رسیدگی است.

سازنده مدعی است که ساختمان آماده بوده و برای بنگاه که اظهارنامه فرستاد که چک تحویل که دست بنگاه امانت هست را به اون تحویل بده و بنگاه هم متعاقبا به من اظهارنامه فرستاد که ظرف 48 ساعت با توجه به امتناع شما از تحویل چک رو یکطرفه بدون رضایت من به سازنده (فروشنده) می ده

الان این اظهارنامه برای من اومده چکار باید بکنم
برای بنگاه اظهارنامه بفرستم و بگم که این کار خیانت در امانته؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

آماده بوده با اینکه الان آماده ی تحویل شده فرق دارد... اثر اظهارنامه بعد از ابلاغ هست و چون طرف آماده تحویله باید تحویل بگیرید و صورتجلسه کنید و خسارات تاخیر بابت تحویل ملک همینجا متوقف میشود ولی از باب سند ادامه دارد